Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 48 днів. За цей час ми опублікували 24436 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: wiki.kubg

Частину території Венеціанського острова планують здати в довгострокову оренду. У проєкті, який підтримала постійна комісія Київради з питань архітектури та містобудування, йдеться, що ділянку надавитимуть в оренду КП «Парк культури та відпочинку «Гідропарк» для культурно-оздоровчих, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей. Площа земельних ділянок складає 20,26 га, 114,96 га, 5,54 га, 0,49 га, 3,89 га та 26,54 га.

За словами голови комісії Михайла Терентьєва, протягом 1993-2000 років на території острова відбувалася приватизація земельних ділянок, що призвело до хаотичної забудови, занедбання інженерних мереж та погіршення екології.

Також міська влада планує розробити єдину стратегію розвитку спортивно-розважальних центрів на території острова.

Раніше на Венеціанському острові планували побудувати парк розваг. Про це заявляли в 2017 та 2019 роках. КП «Київміськрозвиток» навіть розробило концепцію розвитку Гідропарку, яка передбачає його реконструкцію.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button