Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash.com

Посли Європейського союзу на засіданні у п’ятницю погодили виключення України із зеленого списку для подорожей, повідомив журналіст Радіо Свобода Рікард Йозвяк. Виключення з рекомендаційного списку планується наступного тижня у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в країні.

Очікується, що остаточно рішення буде оформлено на початку наступного тижня.

Натомість міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба пояснив, що очікуване виключення України із зеленого списку ЄС не означатиме автоматичну зміну правил перетину кордону. За його словами, тотального закриття кордону не буде. Проте, як відомо, країни часто дослухаються до рекомендації Ради ЄС та запроваджують обмеження на в’їзд для жителів країн, яких немає у списку.

Раніше МЗС опублікувало детальні роз’яснення, чого очікувати після виключення України із зеленого списку.

Україна була у списку з липня цього року, але ситуація з коронавірусом за останній місяць різко погіршилась. Так, минулої доби в Україні зафіксували 26 488 нових підтверджених випадків інфікування ковідом.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button