Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Кадр із трейлера четвертого сезону Stranger Things

Стримінгова платформа Netflix оприлюднила трейлер четвертого сезону серіалу «Дивні дива» (Stranger Things). Новий сезон має вийти в середині 2022 року.

З трейлеру випливає, що головна героїня Одинадцята зі своєю новою прийомною родиною переїжджає зі штату Індіана, де відбувалася дія попередніх сезонів, у Каліфорнію. Таким чином вона опиняється відірвана від своєї компанії та бойфренда Майка.

Серед кадрів трапляється чимало людей у військовій формі та локації, схожі на таємну військову базу. А ще пані Байєрс, яку грає Вайнона Райдер, отримує посилку з лялькою, схожою на російські іграшки.

Кадр із трейлера четвертого сезону Stranger Things

Ще торік автори серіалу брати Даффери обіцяли «оживити» в новому сезоні поліцейського Джима Хоппера та повідомляли, що він опиниться в ув’язненні на російській Камчатці.

Netflix також оприлюднив тизер із назвами усіх дев’яти серій четвертого сезону: The Hellfire Club («Клуб пекельного полум’я»), Vecna’s Curse («Прокляття Векни»), The Monster and the Superhero («Чудовисько і супергерой»), Dear Billy («Любий Біллі»), The Nina Project («Проєкт “Ніна”»), The Dive («Занурення»), The Massacre At Hawkins Lab («Бійня у лабораторії Гокінса»), Papa («Тато»), Piggyback («За плечима»).

Перший сезон «Дивних див» вийшов у 2016 році. Дія відбувається у 1980-х роках, а в центрі сюжету — четверо хлопців і дівчина з паранормальними здібностями. Серіал нещодавно посів 68-ме місце у топ-100 найкращих телесеріалів ХХІ століття.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button