Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Міський парк зимових розваг «Зимова країна на ВДНГ» почне працювати 11 грудня. На території діятиме 20 розважальних локацій, а посеред центральної площі встановлять 15-метрову ялинку, оформлену у фантазійній стилістиці — замість іграшок її прикрасять «віконцями в дивосвіти».

Ковзанку збільшать до 2500 квадратних метрів. Це зробить її однією з найбільших у Європі, стверджують організатори свята. Кататися з дотриманням усіх карантинних норм зможуть до 500 відвідувачів одночасно.

Поряд із ковзанкою встановлять дві гірки — 30-метрову для дітей і 60-метрову для дорослих. Оранжерею перетворять на магічний скляний будинок. У павільйоні №4 влаштують парк із двадцятьма пухнастими флуфами, кожен три метри заввишки, які рухатимуться і навіть розмовлятимуть.

У павільйоні №9 працюватиме Музей Нового року, де можна буде, зокрема, побачити ватні, скляні, металеві, дротові ялинкові іграшки XIX–ХХ століть та предмети святкового побуту, які раніше ніколи не виставлялися на загальний огляд.

У Концерт-холі ВДНГ гості зможуть долучитися до шоу «Кібер Санта. Інший вимір». Тут не буде місця глядацькій залі та театральному розсадженню. Відвідувачі подорожуватимуть між сценами, щоб опинитися в епіцентрі сюжету. Кульмінацією стане показ «Антигравіті-шоу».

з 31 грудня до 9 січня на центральній площі показуватимуть мюзикл «Чарівна казка Зимової країни», постановкою якого займається сам Експоцентр. Після завершення мюзиклу його герої влаштовуватимуть величезний парад алеями ВДНГ. Долучитися до процесії зможуть усі охочі.

Також будуть Резиденція Санти, Різдвяна фабрика мрій, Центр сімейного дозвілля Teleport360, Галерея сталевих фігур, Animal Park, Планета метеликів, виставка-парк «Планета динозаврів» та «Живі дракони», Музей науки, мотузковий парк SkyPark, екстремальні атракціони, каруселі та квест-кімнати.

Працюватимуть святковий ярмарок, фудкорт, ресторани HayLoft 2.0, «Білий Налив», «Кафе360» та Сoffee Lover. Між локаціями курсуватиме новорічний експрес.

«Зимова країна» на ВДНГ працюватиме щоденно до шостого березня, з дотриманням усіх карантинних норм.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button