Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: fotobus

Київська влада розірвала договори ще з чотирма перевізниками та прибирає з вулиць Києва наступні 76 маршруток, які дублювали рух комунального громадського транспорту. Про це повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов.

В ході аудиторської перевірки конкурсних документів на перевезення пасажирів виявлено фальсифікації. Через фіктивну інформацію необґрунтовану перевагу надали перевізникам на маршрутах: №№ 224, 234, 539 та 559 – «Союз-Авто»; № 231 – «Базальт»; №№ 421, 581, 155 та 516 – «Кийтранс-2005»; №№ 517 та 402 – «Універсал-Транс».

Договори розривають в односторонньому порядку. За словами Усова, місто не планує укладати нові договори по цих маршрутах, адже вони дублювали наявні комунальні маршрути й крали пасажиропотік у «Київпастрансу». Він навів приклад, що 402 маршрутка дублювала тролейбус №44, 516 – автобус № 63, 234 – дублювала 29 тролейбус тощо.

Крім того, на вказаних сьогодні 11 напрямках кількість комунального транспорту пропорційно збільшать.

Читайте також: Боротьба з мафією чи повернення корупції: що відбувається з київськими маршрутками

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button