Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23505 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Патрульні з 12 листопада перевірятимуть відповідність технічного стану транспортних засобів, які підлягають обов’язковому технічному контролю. Перевірка наразі не стосується легкових авто.

Для цього використовуватимуться мобільні діагностичні станції. Зокрема, патрульні будуть замірювати параметри світла фар транспортних засобів; вимірювати залишкову висоту малюнка протектора шин; аналізувати викиди вихлопних газів бензинових та газобензинових двигунів; замірювати коефіцієнт димності двигунів, які працюють на дизельному паливі; замірювати допустимий рівень зовнішнього шуму ТЗ; визначати сумарний люфт рульового управління; перевіряти інші елементи конструкції.

Такими станціями оснащено кожен підрозділ патрульної поліції, у кожній області.

Поліцейські перевірятимуть вантажні автомобілі більше 3,5 тон та причепи до них; автобуси; автомобілі таксі; авто, які перевозять небезпечний вантаж; окремі спеціалізовані ТЗ. Також діагностуватимуть легкові авто та причепи до них, які використовуються для перевезення пасажирів чи вантажів з метою отримання прибутку.

Фото: МВС

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button