Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash.com

Латвія, Греція, Іспанія, Словаччина, Франція, Швеція та Ірландія попри рішення Європейського Союзу виключити Україну із зеленого списку щодо туристичних поїздок, зберегли безвізовий в’їзд для повністю вакцинованих українців. Про це написав керівник МЗС Дмитро Кулеба.

Рішення іспанського уряду набуде чинності 15 листопада. Країни залишили кордони відкритими для українців, які пройшли повний курс вакцинації.

Австрія, Бельгія, Данія, Чехія, Хорватія, Естонія та Кіпр ще вчора повідомили, що збережуть в’їзд для вакцинованих українців.

Ці країни пускають українців, які пройшли повний курс вакцинації препаратами, схваленими в ЄС. Європейські країни визнають вакцини Comirnaty (INN) від BioNtech/Pfizer; Vaxzevria COVID-19 Vaccine AstraZeneca/Covishield від Serum Institute of India; COVID-19 Vaccine Janssen від Johnson & Johnson; mRNA-1273 Covid-19 Vaccine від Moderna; Sinopharm/BIBP SARS–CoV-2 Vaccine (Vero Cell), Inactivated, Sinovac-CoronaVac vaccine.

Дев’ятого листопада Європейський Союз виключив Україну із зеленого списку для подорожей. Кулеба пояснює, що після виключення України з зеленого списку ЄС тотального закриття кордонів Євросоюзу не буде. Це рекомендація, а остаточні рішення кожна країна ЄС ухвалюватиме окремо.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button