Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Укрінформ

Цього року під час святкування новорічних свят на Софійській площі в Києві не буде ярмарку, а атракціони перенесуть в Добропарк за Житомирською трасою. Про це розповів президент компанії Folk Ukraine Ігор Добруцький в ефірі «Радіо Київ».

Цьогорічна тематика – народження Ісуса, у цій стилістиці прикрасять ялинку. Організатори вже замовили у Львові 20 тисяч невеликих пластикових іграшок діаметром вісім сантиметрів. 75% іграшок будуть червоні, решта – золоті. Також біля ялинки встановлять вертеп, а навколо дерева – панно з 38 героями святого сімейства.

«Над ялинкою буде знову таке велике шатро, купол із ілюмінацією десь в 60 метрів в діаметрі. Це буде дуже затишно. Різдвяні мелодії також додадуть атмосфері цій святій місцині» – розповів Добруцький.

Резиденцію з атракціонами на 800 квадратних метрів облаштують за містом – у Добропарку. Організатор розповів, що там гостей зустрічатиме казковий чарівник Доброчар, який цьогоріч стане українським Сантою. На новій локації можна буде побачити колекції метеоритів та телескопи, походити пекарнями та науковими лабораторіями та дізнатися як виготовляють іграшки зі скла. Також там влаштують фестиваль ілюмінації з фотозонами.

Компанія Folk Ukraine оприлюднила візуалізацію ялинки на Софійській площі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button