Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: lun.ua

Шевченківський районний суд Києва наклав арешт на ділянку і приміщення ПАТ «Київпроект» на вулиці Богдана Хмельницького, 16-22. Про це пишуть Наші гроші.

За рішенням суду, арешт із забороною проводити будівельні, земляні роботи та здійснювати реконструкцію вказаного нерухомого майна накладено на: земельну ділянку площею 0,77 га, групу нежитлових приміщень №1 (в літ. Б) та №2 (в літ. А), що знаходяться у приватній власності компанії.

Арешт накладено у рамках кримінального провадження, яке веде Державне бюро розслідувань. Керівник ПАТ «Київпроект», адвокат Павло Гуцало подав клопотання про скасування арешту.

У вересні 2019 року Держархбудінспекція України видала «Київпроекту» дозвіл на будівельні роботи на об’єкт «Реконструкція майнового комплексу – будівлі «Київпроект» під багатофункціональний комплекс. Ця ділянка відповідно до Генплану є територією громадських будівель та споруд і частково – середньо- та малоповерхової забудови. Крім того, ділянка розташована в Центральній планувальній зоні, де діє обмеження по висоті не вище 27 метрів (9 поверхів).

Натомість у діючому дозволі вказана поверховість нової будівлі – 8 поверхів, але по факту буде 24 поверхи. У цьому комплексі під назвою Kyїvproekt City Space триває продаж квартир, квадратний метр коштує від 102 тисяч гривень. Це проєкт від Perfect Group та Saga Development.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button