Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

26 листопада на шостому поверсі PinchukArtCentre, де нещодавно закрилася кав’ярня ONE LOVE coffee, відкриється інший заклад — «перший в Україні кочовий ресторан».

Ніша Pop-up Bistro — це колаборація рестораторів Віктора Шраменка (Fresh Black, «Ніша») та Володимира Задираки (One Love espresso bar, Wine Love), а також шеф-кухаря Микити Позняка. Вони називають свою ідею «справжнім панком»: «Наша філософія така ж панкушна, як одна британська група, що співала про королеву».

За задумом, бістро змінюватиме локацію двічі на сезон. PinchukArtCentre — перша точка у планах кочового ресторану.

Експериментальний заклад працюватиме тут три місяці, упродовж яких засновники з вівторка по неділю влаштовуватимуть вечері з сет-меню.

На сайті вже можна ознайомитись з меню вечері в тематиці «Паризькі гастролі». Сет включає рожеву рибу з цитрусовим желе, телятину з цвітною капустою, гребінці з артишоковим кремом, качку конфі, а на десерт — мескалеву бабу.

На вечерю слід обов’язково бронювати квитки. Сет на одного гостя коштує приблизно 1200 гривень. «Паризькі гастролі» триватимуть до 23 грудня, далі їх змінять «Різдвяні канікули».

Розклад роботи такий: з 12:00 до 17:30 заклад працюватиме у форматі бістро, в меню лише 10 страв. З 19:00 до 21:30 подаватимуть вечері з сет-меню. З 21:30 до першої ночі заклад продовжуватиме працювати як бар.

Через 100 днів Pop-up Bistro змінить локацію.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button