Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: solom.kyivzelenbud

Сквер на перетині вулиці Донця та Відрадного проспекту оновлять до кінця цього року. Про це повідомила депутатка Київради Ксенія Семенова.

Мешканці побоювались, що замість газону там облаштують нічну парковку.

Зараз територія – неосвітлений темний проїзд у двори і маленький дитячий майданчик, термін експлуатації якого спливе наступного року. За словами Семенової, місцеві жителі просили зробити освітлення та полагодити дитячий майданчик.

За даними Прозорро, ремонт обійдеться в 4,3 мільйона гривень. Тендер виграла компанія «Буд Альянс».

У договорі вказано, що на території проведуть ямковий ремонт, облаштують нове покриття з тактильною плиткою, встановлять лави та урни. Новий дитячий майданчик складатиметься з каруселі, двох гойдалок, канатного та спортивно-ігрового комплексів.

Також в сквері влаштують газон, створять живу огорожу та посадять кілька дерев.

Сквер на розі вулиці Донця, 1 та проспекту Відрадного був обладнаний разом із забудовою житлового мікрорайону ще в 1960-1970 рр. Вулиця Донця виникла у 1950-х роках під назвою Нова. З 1961 року – вулиця Затонського. Сучасна назва вулиці на честь українського співака Михайла Донця – з 1991 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button