У ресторані Eastman відбувся бранч із екскурсією на кухню найбільшого проєкту First Line Group
Команда проєкту показала гостям усі процеси створення колоритних страв зі свого меню.
Команда проєкту показала гостям усі процеси створення колоритних страв зі свого меню.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 318 днів. За цей час ми опублікували 26449 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
У київському ресторані далекосхідної кухні Eastman відбувся бранч «Як це їсти», під час якого команда проєкту відкрила двері на свою кухню та показала гостям усі процеси створення колоритних страв зі свого меню. Бренд-шеф мережі First Line Group Вова Ташаєв розповів свою гастрономічну історію відносин зі Сходом, презентував найнезвичайніші страви та показав, як традиційно їх правильно їсти.
Цьому проєкту ресторатора Дмитра Запорожця нещодавно виповнився рік. Eastman — це шукач із цікавим, незалежним та вільним характером. Кухня — це симбіоз індійської, китайської, тайської, шрі-ланкійської кухні та історії любові до Близького та Далекого Сходу.
Це унікальний продукт для України із простою суттю, але поки що малознайомою кухнею. На честь дня народження проєкту креативна команда Eastman організувала бранч «Як це їсти». Його місія — познайомити аудиторію з яскравими східними стравами та розповісти історію, яка стоїть за їх створенням.
«Eastman — пропалений вітрами та смислами експат, що мотається між Індією, Таїландом, Шрі-Ланкою, Марокко та Ізраїлем. Натхненний традиційною кухнею проєкт зібрав все найцікавіше і створив свій особистий мікс відчуття Сходу. З любов’ю до життя, жагою до пригод і бажанням ділитися найкращим», — кажуть автори проєкту.
Для гостей Eastman — це можливість скуштувати нове, отримати емоції від східної культури та гастрономії. Крім того, заклад створює нові формати для вже знайомих продуктів, наприклад, Наполеон-бар із кокосовим, манговим, матча та ще п’ятьма авторськими рецептами цього десерту.
Подивитися ролики-тьюторіали «Як це їсти» для пані пурі та супу дамплінгс можна за гіперпосиланнями.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті