Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: ukrautoprom

Київпастранс оголосив тендер на закупівлю 137 нових тролейбусів з очікуваною вартістю 1,618 мільярда гривень. Весь транспорт має прибути до міста протягом 2022 року.

Із 137 тролейбусів 65 мають бути одинарними довжиною близько 12 метрів з низьким рівнем підлоги, пристосованих для обслуговування осіб з інвалідністю. 72 тролейбуси довжиною понад 18,5 метрів (Минулого року тендер КПТ за закупівлю тролейбусів з такою характеристикою виграв «Богдан Моторс»).

Згідно з документами, тролейбуси розподілятимуться між тролейбусним депо на вулиці Михайла Максимовича (Голосіївський район), Довженка (Шевченківський район), Народного Ополчення (Солом’янський район) та Сирецькій (Подільський район).

Транспорт має бути жовтого кольору, виготовлений не пізніше 2021 року, мати камери відеоспостереження, системи клімат-контролю, та системи підрахунку та обліку пасажирів, оплати проїзду. Також транспорт має бути оснащений системами відстеження місцезнаходження тролейбуса в режимі реального часу

Загалом бюджет 2022 року Києва становитиме близько 65 мільярдів гривень. З них на утримання та розвиток електротранспорту місто витратить 111 мільйонів гривень. Інші витрати на транспортну інфраструктуру коштуватимуть ще 2,7 мільярда гривень.

Згідно з міською програмою розвитку транспорту на 2019-2023 роки, витрати на тролейбуси передбачались в розмірі 1,63 мільярда гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button