Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: ZMINA

12 народних депутатів звернулись до міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського та керівника київської поліції Івана Вигівського щодо нападу на бар Хвильовий на Подолі. Вони вимагають відзвітувати про розслідування нападу ультраправих на заклад 26 листопада, повідомив нардеп Дмитро Гурін.

Серед підписантів: Дмитро Гурін, Інна Совсун, Віктор Чорний, Євгеній Брагар, Ганна Бондар, Неллі Яковлєва, Анатолій Драбовський, Олександр Санченко, Микита Потураєв, Ярослав Юрчишин, Олег Бондаренко та Георгій Мазурашу.

Власники Хвильового повідомили, що продовжують роботу щодня з шостої вечора. Наразі у вікна, які розбили під час нападу, вставили тимчасові панелі, а до вихідних планують вставити скло. Також у закладі оновили склад охорони.

Увечері 29 листопада близько 350 людей вийшли до Міністерства внутрішніх справ на акцію протесту проти ультраправого насильства. Цьому передував напад на Хвильовий 26 листопада, коли більше десятка праворадикалів розтрощили вікна та меблі, побили охоронців, а також залили приміщення, де перебували відвідувачі, сльозогінним газом. Поліція затримала 12 імовірних нападників, але того ж вечора відпустила.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button