Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Володимир Горковенко

Нова пошта вирубала ліс під Києвом, де будуватимуть новий термінал злітно-посадковою смугою. Про це повідомив депутат Київської облради Володимир Горковенко.

Дерева зрубали біля Бориспільської траси, поблизу сіл Проліски та Щасливе.

«Тисячі пеньків. Саме так виглядає майбутнє летовище Нової пошти. Його будують для розрекламованої опції — доставка товарів безпілотниками», — заявляє Горковенко.

Фото: Володимир Горковенко

Представник Нової пошти Андрій Волошко підтвердив, що ліс вирубано на ділянці під будівництво. Однак запевняє, що компанія отримала всі дозволи, зокрема зареєструвала в ДІАМ повідомлення про початок підготовчих робіт і отримала лісорубний квиток, який дозволяє здійснювати заготівлю деревини під час вирубки.

Нова пошта, за словами Волошка, повністю сплатила вартість дерев в обласний, районний бюджети та бюджети Щасливської сільради, коли ділянка була передана у приватну власність.

«Також Нова пошта підписала договір із Державним агентством лісових ресурсів на висадження нових лісових ділянок у Бориспільському районі загальною площею 15 гектарів. Додатково компанія доглядатиме за новими насадженнями протягом двох років», — запевняють у компанії.

Фото: Володимир Горковенко

Першу чергу нового сортувального терміналу між Києвом та аеропортом «Бориспіль» Нова пошта планує відкрити у 2022 році. У будівництво інвестують один мільярд гривень.

Термінал буде обладнаний злітно-посадковою смугою для безпілотних літальних апаратів. Його загальна площа складатиме 35 тисяч квадратних метрів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button