Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23258 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/FolkUkraine

У КМДА повідомляють, що 16 грудня відкриються 14 святкових локацій, зокрема на Софійській площі, Контрактовій площі та біля Арки дружби народів. Новорічні ялинки планують встановити у кожному районі міста.

Ялинка на Софійській площі

16 грудня на Софійській площі запалять головну ялинку Києва і почнуть працювати святкові локації. 30-метрову ялину оздоблять у вигляді шопки — традиційного вертепу.

Довкола ялинки діятимуть ковзанка, фотозони, дитячі розваги, майстерня, музей новорічних прикрас, сцена, фудкорти та теплі зони для відпочинку. Локація буде відкрита до 16 січня.

Фото: facebook.com/FolkUkraine

Добропарк

Вже четвертого грудня святкова резиденція з атракціонами відкриється у Добропарку за містом (за 30 кілометрів від Києва по Житомирській трасі). Крім атракціонів тут облаштують резиденцію чарівника з ельфами, п’ятдесят 3D-фігур заввишки до восьми метрів, снігову гірку, ярмарок тощо. Вхід у парк коштує 450 гривень для дорослого. Локація «Зима за містом» працюватиме до 30 січня.

Фото: facebook.com/dobropark.ua

Зимова країна на ВДНГ

На ВДНГ з 11 грудня працюватиме парк розваг «Зимова країна». На території діятиме 20 локацій, серед яких — ковзанка, гірки, фудкорти, ярмарок тощо.

Квиток на Фабрику Мрій у павільйоні №2 коштує 250 гривень. Ельфи проводять екскурсію казковими майстернями з виробництва ялинкових прикрас, пригощаючи кавою і десертами. Наприкінці відвідувачі отримують набір для виготовлення прикраси власноруч.

У павільйоні №9 розташовано Резиденцію Санти, вхід до якої коштує 290 гривень. У вартість квитка входять казковий перфоманс, хімічне шоу від ельфа, солодкий подарунок тощо.

Квиток на імерсивне шоу «КіберСанта» коштує 690 гривень, для дітей до п’яти років включно вхід безкоштовний. Тут не буде глядацької зали і сидячих місць — гості занурені у виставу і подорожують між сценами. Обіцяють яскраві декорації та трюки, зокрема антигравіті-шоу.

Фото: facebook.com/vdngkyiv

Roshen Winter Village

На території кондитерської фабрики Roshen біля Деміївської площі облаштували зимове містечко Roshen Winter Village. Ковзанка працює з кінця листопада. Залежно від дня тижня і часу доби вхід на ковзанку коштує від 170 до 290 гривень. Прокат ковзанів входить у вартість. Дітям до чотирьох років — безкоштовно, діють також знижки для пільговиків.

11 грудня відкриється ярмарок, де пропонуватимуть страви й напої від ресторанів і операторів вуличної їжі. Також 11 грудня почне працювати резиденція Санти. Містечко освітлюють 200 тисяч святкових ліхтариків, працює безкоштовний вайфай. Щовечора на стіни фабрики транслюють мапінг-шоу. Вхід до Roshen Winter Village можливий лише з зеленим COVID-сертифікатом або негативним ПЛР-тестом.

Фото: facebook.com/roshenplazakyiv

Арка Gallery

На новорічній локації Арки Дружби народів є ялинка, вогнища, алкогольні коктейлі та хотдоги, а також галерея, з якої відкривається вид на Київ.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button