Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 301 днів. За цей час ми опублікували 23657 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Кінотеатр «Київська Русь» на вулиці Січових Стрільців, 93 в Києві планують відремонтувати за 287,8 мільйона гривень. КП «Київкінофільм» оголосило відповідний тендер.

Переможець тендеру має капітально відремонтувати внутрішні приміщення, замінити обладнання та меблі, оновити систему електро-, водопостачання та водовідведення, опалення, вентиляції та кондиціювання, а також оздобити та утеплити зовнішні фасади, підлогі та дахи. Підрядник також має облаштувати прилеглу територію, зокрема створити зону відпочинку. Крім того, у тендері передбачене створення паркінгу на сто місць.

Переможець тендеру – ТОВ «Ж.О.К.». Керівник та засновник – киянин Сергій Хамбір, на якого зареєстровано ще 11 компаній у столиці. «Ж.О.К.», зокрема, реставрувала фонтан «Самсон» та альтанки біля Андріївського узвозу на Подолі.

Зазначимо, що раніше вже оголошували тендер на ремонт цієї будівлі, але скасували через «невідповідність назви закупівлі бюджетному розподілу».

Минулого року оприлюднили візуалізації майбутнього фасаду кінотеатру.

Будівлю найбільшого в Україні комунального кінотеатру «Київська Русь» було збудовано у 1982 році – на честь 1500-річчя Києва. Саме тому фасад, який виходить на вулицю Січових Стрільців, прикрашає алюмінієве панно з зображенням легендарних засновників Києва.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button