Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: thedigital.gov.ua

В Україні випустили найбільший каталог можливостей для стартапів – Investors Book 2021. У каталозі для інвесторів і стартапів кожен охочий може знайти бізнес-партнерів та отримати від них підтримку та фінансування своєї ідеї, повідомляє Мінцифри.

Цифровий каталог об’єднує 85 венчурних фондів, бізнес-янголів, акселераторів та інкубаторів як українських, так і закордонних, що зацікавлені в підтримці українського технологічного сектора.

У виданні можна отримати структуровану інформацію про кожного з учасників Investors Book 2021, а також дізнатись, у якій галузі вони працюють, які обсяги фінансування надають, які проєкти та на якій стадії підтримують.

Investors Book 2021 року – оновлення каталогу з 2017 року, коли вийшов його перший примірник. Оновлене видання містить вдвічі більше учасників. Окрім України, у каталозі представлені фонди та індивідуальні інвестори зі США, Польщі, країн Балтії, Нідерландів, Туреччини, Казахстану, Вірменії, Великої Британії, Іспанії, Швейцарії. Сукупна кількість проєктів у портфоліо учасників – понад три тисячі.

Ініціативу Investors Book 2021 реалізує Українська асоціація венчурного та приватного капіталу та програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button