Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 320 днів. За цей час ми опублікували 26464 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?

Якщо ви давно хочете спробувати що-небудь з китайської кухні, але ніяк не випадає можливість відвідати новий ресторанчик в сусідньому районі, рекомендуємо спробувати приготувати щось самостійно. Насправді китайська кухня досить проста у виконанні, ви легко зможете придбати на сайті https://goodex24.com/category/svinina і реалізувати нові ідеї. Курячі лапки в шоколаді та суп з рибних голів швидше виняток, щоденний раціон ви зможете приготувати самостійно, досить просто запам’ятати кілька основних нюансів.
Тонкощі китайської кухні
Головний підхід китайських кухарів — оперативність. Чим менше часу займає готування, тим краще. Продукти піддаються мінімальній термічній обробці, але обов’язково при високих температурах. Більшість страв готується в спеціальній сковороді. Візуально вона нагадує казан, але її стінки набагато тонші і нижчі. Подібна особливість дозволяє швидко обсмажувати:
- м’ясо;
- овочі;
- рибу;
- гриби.
При цьому зберегти максимум корисних речовин. Самі продукти встигають приготуватися і зберегти всю необхідну соковитість, тому не варто переживати про те, що ви будете вживати напівсиру їжу.
На що ще звернути увагу?
Додатковий секрет привабливості китайських страв — гармонія текстури, кольору, смаку. Кожен інгредієнт страви доповнює наступний і немає нічого, що могло б вибиватися на загальному тлі. Яскравий приклад — всім відома свинина в кисло-солодкому соусі. Яскраві аромати кислого та водночас солодкого соусу прекрасно доповнюють один одного, використовуваний ананас і зелений перець служать не контрастом, а привабливою добавкою. В результаті свинина виходить максимально ніжною, яскравою і смачною.
Навіть приготування простого рису дозволить подивитися заново на процес готування. Досить тільки не варити рис в каструлі, а обсмажити його пару хвилин в маслі, залити водою і тільки потім варити до готовності. Влийте в сковорідку пару курячих яєць, ретельно перемішайте і додайте консервовану кукурудзу. Всі продукти звичні вам, а в результаті ви отримуєте нове блюдо, яке може стати новим і улюбленим гарніром всіх членів сім’ї.
Процеси готування в цілому не відрізняються від тих, до яких звикла будь-яка господиня, а саме — підсмажування чи готування на пару. Все це досить легко реалізувати в домашніх умовах. Ви можете використовувати сотейник, мультиварку, всі ті предмети, які застосовуєте щодня.
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті