Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23576 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash

У Києві піднімуть тарифи на воду для споживачів на п’ять гривень за кубометр. Про це Київводоканал повідомив на своєму сайті.

Нацкомісія з питань енергетики та компослуг ухвалила постанову, якою підвищила тарифи для низки підприємств, зокрема – Київводоканалу. Тариф встановили на рівні 30,38 гривні за кубометр з ПДВ. Витрати на сім’ю із трьох осіб, які споживають приблизно 6,5 кубометрів холодної води в місяць, зростуть на 32,50 гривні.

Одна з причин зміни тарифів – збільшення витрат на електроенергію, теплову енергію та газ. Також на перегляд тарифів вплинуло збільшення витрат на податки і збори (ухвалення змін до Податкового кодексу).

Крім того, з першого січня 2021 року зросли тарифи на послуги централізованого водопостачання і водовідведення для споживачів приватного сектору столиці. Вони платять 25,38 гривні за кубометр.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button