Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23617 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Незвичайну розвагу та абсолютно нестандартну фотозону подарували городянам Альфа-Банк Україна у партнерстві з платіжною системою Visa. Геодім, всередині якого відтворене Полярне сяйво, до четвертого січня знаходитиметься в самому центрі української столиці. Чому туди варто сходити?

1. Поринути в імерсивне шоу 360 °. Геодім вражає масштабами: 7,5 метрів від підлоги до вершини купола, 200 квадратних метрів зі спецефектами. Усередині – не просто масштабна проєкція, а інтерактивна програма з повним зануренням у фантастичну атмосферу імерсивного шоу: на кілька хвилин ви потрапите всередину проєкції засніженого лісу, казкового хамелеона та новорічних зірок.

2. Зробити найкращі інста-фото. Північне сяйво – чудова можливість зробити селфі або сфотографуватися усім разом. Поруч розташований ще й північний ліс, де гуляє ультрасучасний Альфа Клаус із бородою у блискітках та розважаються казкові персонажі. Вся ця анімація служить одній меті: послужити реквізитом для ваших незвичайних фотолистівок.

3. Отримати круті подарунки від банку та його партнерів. Зробіть фото, викладіть в Instagram stories з позначкою банку та оберіть гарантований подарунок. Можна виграти день у креативному просторі AHUB, бокс зі святковим мерчем та багато іншого. Також можна взяти участь у розіграші нової Tesla.

Артмайданчик розташований біля ТРЦ «Гулівер» (Спортивна площа, 1а) біля новорічного ярмарку, так що можна не тільки зробити чудові знімки, а й купити сувеніри, випити різдвяний глінтвейн для того, щоб максимально поринути у новорічну атмосферу. Головне   зробити це до закриття локації, що відбудеться 4 січня. Сам майданчик працює щодня, без вихідних, з 16:00 до 21:00, вхід для всіх безкоштовний.

АТ “Альфа-Банк” . У Державному реєстрі банків № 158.
Ліцензія НБУ № 61 від 05.10.2011. Усі види банківських послуг

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button