Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23635 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: zillow

Генеральний директор Tesla Ілон Маск заявляв, що основним місцем його проживання є модульний будинок за 50 тисяч доларів, який він орендує у SpaceX поблизу космодрому в Техасі. Насправді мільярдер живе в розкішному особняку в Остіні, що належить його приятелю Кену Ховері, йдеться в розслідуванні The Wall Street Journal.

У червні Маск написав у Twitter, що його основне місце проживання – це «буквально будинок за 50 тисяч доларів у Бока-Чіка/Starbase, який я орендую у SpaceX».

Маск заявляв, що орендує цей будинок. Фото: Рhil Kline

Тим часом журналісти дізнались, що вже близько року Маск живе у маєтку площею майже 743 квадратних метри на півострові, що належить Ховері, співзасновнику PayPal і колишньому послу США в Швеції. Коли Ховері купив будинок в 2018 році за 12 мільйонів доларів, це була найдорожча нерухомість на ринку в Остіні. На території будинку є басейн та власний причал, територія захищена кількома воротами та караульною станцією.

Маск також переглядав особняки в Остіні, щоб купити, повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на анонімні джерела.

Після публікації Ховері повідомив видання: «Маск не живе у моєму домі, він живе у Південному Техасі. Він іноді зупинявся в цьому будинку як мій гість, коли їде в Остін». Сам Маск прокоментував інформацію сайту Insider: «Я там не живу і не збираюся ніде купувати будинок».

Кілька років тому Маск тимчасово спав на підлозі під своїм робочим столом на заводі Tesla у Сан-Франциско. Минулого року він пообіцяв у Twitter «не мати будинку», а потім продав їх величезну кількість.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button