Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 122 днів. За цей час ми опублікували 24983 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


На території гірськолижного комплексу «Протасів Яр» цими вихідними відкриють фуд-хол «БУХТА winter station». Це перший apres-ski формат у Києві – популярний у Європі спосіб відпочинку після катання.

Формат передбачає, що гості комплексу спочатку активно проводять час на лижах або борді, а потім можуть поїсти, випити, зігрітися, послухати музику та потанцювати. Вхід на територію «БУХТИ» вільний, не обов’язково купувати SkiPass. Проєкт реалізувала команда TUGASHEV hitmakers team на чолі з Романом Тугашевим, засновником гастрофестивалю Ulichnaya eda.

Серед резидентів «БУХТА winter station» — Hot dog & Chips і Coffee & Sweets, бари із зігріваючими напоями «Глінтвейня» і Jameson Bar. Особливістю зимового формату фуд-холу є те, що всі чотири точки – від засновників проєкту. Заклади працюватимуть у форматі take & go.

Святкове відкриття фуд-холу відбудеться 25 грудня. Цього дня гратимуть DJ Kirrilee та DJ Savethetuna. 26 грудня, о 17:30 гратиме DJ House Music Party від DJ Zhe та Dj Roland, а 27 грудня, о 16:00 – вечірка з Moona Loa & Ninavi. У суботу та неділю відбудуться перші нічні катання в сезоні. Локація працює щодня з 11:00.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button