Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 40 днів. За цей час ми опублікували 27000 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


На території гірськолижного комплексу «Протасів Яр» цими вихідними відкриють фуд-хол «БУХТА winter station». Це перший apres-ski формат у Києві – популярний у Європі спосіб відпочинку після катання.

Формат передбачає, що гості комплексу спочатку активно проводять час на лижах або борді, а потім можуть поїсти, випити, зігрітися, послухати музику та потанцювати. Вхід на територію «БУХТИ» вільний, не обов’язково купувати SkiPass. Проєкт реалізувала команда TUGASHEV hitmakers team на чолі з Романом Тугашевим, засновником гастрофестивалю Ulichnaya eda.

Серед резидентів «БУХТА winter station» — Hot dog & Chips і Coffee & Sweets, бари із зігріваючими напоями «Глінтвейня» і Jameson Bar. Особливістю зимового формату фуд-холу є те, що всі чотири точки – від засновників проєкту. Заклади працюватимуть у форматі take & go.

Святкове відкриття фуд-холу відбудеться 25 грудня. Цього дня гратимуть DJ Kirrilee та DJ Savethetuna. 26 грудня, о 17:30 гратиме DJ House Music Party від DJ Zhe та Dj Roland, а 27 грудня, о 16:00 – вечірка з Moona Loa & Ninavi. У суботу та неділю відбудуться перші нічні катання в сезоні. Локація працює щодня з 11:00.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button