Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


На території гірськолижного комплексу «Протасів Яр» цими вихідними відкриють фуд-хол «БУХТА winter station». Це перший apres-ski формат у Києві – популярний у Європі спосіб відпочинку після катання.

Формат передбачає, що гості комплексу спочатку активно проводять час на лижах або борді, а потім можуть поїсти, випити, зігрітися, послухати музику та потанцювати. Вхід на територію «БУХТИ» вільний, не обов’язково купувати SkiPass. Проєкт реалізувала команда TUGASHEV hitmakers team на чолі з Романом Тугашевим, засновником гастрофестивалю Ulichnaya eda.

Серед резидентів «БУХТА winter station» — Hot dog & Chips і Coffee & Sweets, бари із зігріваючими напоями «Глінтвейня» і Jameson Bar. Особливістю зимового формату фуд-холу є те, що всі чотири точки – від засновників проєкту. Заклади працюватимуть у форматі take & go.

Святкове відкриття фуд-холу відбудеться 25 грудня. Цього дня гратимуть DJ Kirrilee та DJ Savethetuna. 26 грудня, о 17:30 гратиме DJ House Music Party від DJ Zhe та Dj Roland, а 27 грудня, о 16:00 – вечірка з Moona Loa & Ninavi. У суботу та неділю відбудуться перші нічні катання в сезоні. Локація працює щодня з 11:00.

Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
всього від 100 грн/місяць!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button