У Протасовому яру відкриють перший apres-ski формат. Що він передбачає?
«БУХТА winter station» відкриває зимовий сезон на території гірськолижного комплексу.
«БУХТА winter station» відкриває зимовий сезон на території гірськолижного комплексу.
На території гірськолижного комплексу «Протасів Яр» цими вихідними відкриють фуд-хол «БУХТА winter station». Це перший apres-ski формат у Києві – популярний у Європі спосіб відпочинку після катання.
Формат передбачає, що гості комплексу спочатку активно проводять час на лижах або борді, а потім можуть поїсти, випити, зігрітися, послухати музику та потанцювати. Вхід на територію «БУХТИ» вільний, не обов’язково купувати SkiPass. Проєкт реалізувала команда TUGASHEV hitmakers team на чолі з Романом Тугашевим, засновником гастрофестивалю Ulichnaya eda.
Серед резидентів «БУХТА winter station» — Hot dog & Chips і Coffee & Sweets, бари із зігріваючими напоями «Глінтвейня» і Jameson Bar. Особливістю зимового формату фуд-холу є те, що всі чотири точки – від засновників проєкту. Заклади працюватимуть у форматі take & go.
Святкове відкриття фуд-холу відбудеться 25 грудня. Цього дня гратимуть DJ Kirrilee та DJ Savethetuna. 26 грудня, о 17:30 гратиме DJ House Music Party від DJ Zhe та Dj Roland, а 27 грудня, о 16:00 – вечірка з Moona Loa & Ninavi. У суботу та неділю відбудуться перші нічні катання в сезоні. Локація працює щодня з 11:00.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті