Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash

Неприбуткова організація реставрації фасадів історичних житлових будинків Києва «Містетика» шукає власників балконів для розбалконізації. Відповідне оголошення волонтери опублікували на сторінці у Facеbook.

Волонтери шукають десять власників або орендаторів квартир з такими балконами для демонтажу зайвих конструкцій балкону. Будинки мають бути побудовані не пізніше початку ХХ століття.

«Коли балкон використовується як шафа забутих речей, то вони не лише перевантажують конструкцію, а й погіршують загальний стан будівлі. З часом, власники такого балкону забувають про переваги використання простору, що здатен не лише покращити якість їх життя, але і підняти вартість нерухомості», – зазначили у дописі.

До та після робіт. Фото: facebook/mistetyka

В організації займаються пошуком спеціалістів та необхідного обладнання, аналізом стану конструкції та підготовкою фінального кошторису, демонтажем конструкції та утилізацією матеріалів, реставрацією або відновленням втрачених елементів балкону та фасаду, згідно з проєктом.

У сюжеті програми «Сніданок 1+1» засновниці організації Оксана та Анастасія розповіли, що до проєкту долучилась перша людина – 26-річний хлопець, який хоче використовувати балкон як місце для сніданку та кави з гарним видом.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button