Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На вулиці Івана Франка в Києві відремонтували сходи. Фотографії опублікувало видання The Village Україна.

Останній етап ремонту робили на ділянці між вулицями Липинського і Ярославів Вал. Тут замінили асфальтове покриття, тротуари та пішохідні переходи, облаштували велодоріжку.

Сходи з поручнями розміщено на частині вулиці, яка йде під великим ухилом. У 2012 році польська перформерка Ельжбєта Яблонська ініціювала заміну поручня на вулиці Франка. Коштом спонсорів тут зробили підігрів, а також вигравіювали тексти віршів Леся Белея та Дзвінки Матіяш.

Це був останній етап ремонту вулиці Франка. Цьогоріч Київавтодор витратив на капремонт вулиці 65 мільйонів гривень.

Під час ремонту стався скандал — комунальники почали вирізати 13 дерев на одній із ділянок. Після протестів мешканців видалення дерев зупинили й пообіцяли висадити нові.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button