Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23507 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба КМДА   

24 грудня Київпастранс запустив рух ділянкою швидкісного трамваю до Південної Борщагівки, яка досі перебуває в ремонті.

Зупинка «Булгакова». Фото: Vgorode

Через ремонт із середини вересня трамваї №1 і №2 курсували від вокзалу лише до зупинки «Вулиця Зодчих». Та позаяк ремонт ще не закінчено, трамвай зупиняється лише на одній із чотирьох зупинок Південної Борщагівки — на кінцевій «Михайлівська Борщагівка», яку ремонтувати й не починали, повідомляють Vgorode та борщагівські фейсбук-групи.

Так виглядає зупинка «Михайлівська Борщагівка». Фото: Vgorode

Станції «Жолудєва» і «Булгакова» трамвай проїжджає без зупинок, а «Григоровича-Барського» — «геть зникла». У фейсбук-групах і на транспортних форумах повідомляють, що цю зупинку ліквідували.

Лінія швидкісного трамваю на схемі метро

Пресслужба КМДА повідомляє, що вже днями — до кінця року — станції «Жолудєва» і «Булгакова» буде дороблено.

1,6-кілометрову лінію від вулиці Гната Юри реконструювали цього року, збудувавши три станції: «Генерала Потапова», «Бульвар Кольцова» та «Зодчих».

У КМДА запевняють, що вздовж цієї лінії влаштували нові пішохідні переходи, доступні для маломобільних людей. Так, на кожній станції влаштували інтерактивний пішохідний перехід через колії, який реагує на наближення потягу та світловими сигналами допомагає пасажиру зорієнтуватися.

Також зробили пандуси для зручного підходу на підвищенні платформи.

Також триває ремонт станції «Індустріальна».

Станція «Індустріальна».Фото: пресслужба КМДА

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button