Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: rozetka

Маркетплейс Rozetka планує придбати банк. За даними українського Forbes, компанія вела переговори про покупку «Ідея Банку» у польського Getin Holding.

Конкуренцію за «Ідея Банк» виграв ПУМБ Ріната Ахметова, заплативши польським власникам близько 50 мільйонів доларів. За словами джерела, Rozetka була у шорт-листі з трьох потенційних покупців. Окрім ПУМБ та Rozetka, банком предметно цікавився грузинський TBC Bank. Цей банк останніми місяцями шукає варіанти виходу на український ринок.

Співзасновник Rozetka Владислав Чечьоткін не прокоментував виданню інформацію про покупку банку. У прес-службі також утрималися від коментарів.

Rozetka заснована у 2005 році в Києві Владиславом та Іриною Чечоткіними як онлайн-магазин електроніки та побутової техніки. Маркетплейс поступово виходить на іноземний ринок.

Нещодавно агентство Інтерфакс-Україна писало, що Rozetka проводить підготовку до первинного розміщення акцій як одного з можливих шляхів розвитку компанії.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button