Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23648 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: McDonald’s China Weibo

У китайському McDonald’s поставили велотренажери замість стільців, пише Вusiness Іnsider. Відео, яке завантажили у TikTok, стало вірусним та набрало понад 35 мільйонів переглядів за п’ять днів. На ньому дівчина сидить у закладі на велотренажері, їсть та крутить педалі.

У компанії заявили, що нововведення допоможе клієнтам впоратися з почуттям сорому через споживання фастфуду. Програму під назвою Upcycle for Good запустили в декількох ресторанах країни – у Гуандуні та Шанхаї.

Велотренажер приєднаний до столика, його виготовили із перероблених пластикових матеріалів. У процесі обертання педалей виробляється екологічно чиста електрика, завдяки якій будь-який відвідувач зможе зарядити свій гаджет. У такий спосіб McDonald’s планує стимулювати більш екологічну поведінку.

Однак не всі у захваті він нової ідеї. На думку відвідувачів, не кожен захоче займатися кардіотренуванням під час обіду чи перекушування та на очах у багатьох людей. Критики нововведення також зазначили, що лише мала кількість людей справді крутитимуть педалі, як це показано у ролику. Поки одна дівчина використовує велотренажер за призначенням, чоловік просто сидить і нічого не робить.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button