Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрили цілодобову зону відпочинку для пасажирів – Business & Family Lounge. Про це повідомляє пресслужба

Цілодобовий лаунж розташований на першому поверсі будівлі вокзалу та має окремий вхід з Вокзальної площі зі східної сторони (ліворуч від центрального входу до вокзалу). Раніше там знаходився сервісний центр.

Простір переоблаштовали для зручності пасажирів, які подорожують по роботі або потребують місце для очікування рейсу. Там можна підключитись до швидкісного інтернету, підзарядити гаджети та випити каву. У лаунжі є коворкінг-зона та переговорна кімната, бібліотека, душові кімнати та зона для чистки взуття.

Зона спеціально адаптована для пасажирів з дітьми: там є велика дитяча кімната з м’якою ігровою поверхнею, вбиральня зі сповивальним столиком та дитяче меню від Do&Co Kyiv. Також простір є інклюзивним.

Вартість години перебування у Business & Family Lounge – 250 гривень, а для пасажирів першого класу Інтерсіті/Інтерсіті+ та СВ – 150 гривень.


Фото: пресслужба УЗ

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button