Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: скрін youtube

У «Київметробуді» повідомили, що починають спорудження лівого тунелю від майбутньої станції метро «Мостицька» на Виноградарі до «Сирця». Компанія опублікувала відео будівництва станом на січень.

За їхніми словами, зараз ведуться роботи з демонтажу частини залізобетонної «стіни в грунті» та підготовка лобу забою до початку виконання прохідницьких робіт по лівому перегінному тунелю. Також продовжується підготовка до виконання прохідницьких робіт.

У грудні мер Києва Віталій Кличко повідомив про затримку зі здачею метро на Виноградар.

Раніше у «Київметробуді» заявили, що не встигають добудувати метро за умовами договору. Водночас міський голова наполягав на вчасному будівництві. Він обіцяв, що до кінця 2021 року відкриють принаймні одну станцію.

Невдовзі Служба безпеки України викрила механізм заволодіння коштами, виділеними на будівництво Сирецько-Печерської лінії метро. Співробітники компанії «безпідставно розмістили 1,7 мільярда гривень на депозитних рахунках у банківській установі». За версією слідства, оборудка дозволила шахраям отримати 139 мільйонів гривень за відсотками по депозиту. На банківські рахунки підприємства наклали арешт.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button