Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23626 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Вийшов перший епізод мультсеріалу «YoYo. Мультфільм про майбутнє» українських художниць Мішель та Ніколь Фельдман. У першому сезоні буде п’ять десятихвилинних серій, повідомляє DTF Magazine.

Сюжет мультфільму розгортається у 2213 році у світі, де всі можуть контролювати свої дії, емоції та надпродуктивно працювати завдяки вбудованому штучному інтелекту. Головного героя мультфільму звати ЙоЙо. Двоє вчених врятували новонародженого ЙоЙо від імплантації штучного інтелекту. Тому він – єдина людина на Землі, яка може займатися творчістю, відчувати емоції та закохуватися. Також герой вміє подорожувати у минуле за допомогою снів.

Жовтого чоловічка Йойо сестри Фельдман створили багато років тому. Він – герой багатьох вуличних малюнків художниць, більшість яких знаходяться в Одесі.

У першій серії доктор А випадково знаходить файл «Суперлюдина-2020». Вона дізнається, яким було життя людей раніше і про існування машини, що вживляє чіп новонародженим. Так починаються пригоди ЙоЙо – малюка, якого рятує доктор А з чоловіком Б. Події мультику сестри перенесли у майбутнє, бо, за їхніми словами, було цікаво поміркувати про вплив технологічного, інформаційного, медичного, військового прогресу на людство.

«Щоб ці мультики було цікавіше дивитися, ми вирішили помістити героя в сюжетну лінію, але надто захопилися і намалювали десятихвилинний мультик… Ми самі озвучили ролик вдома і його було складно дивитися, але коли ми показали напрацювання друзям зі Studio 31, вони вирішили допомогти з озвучкою та саундом. Їхня участь і надихнула нас на створення першого сезону з п’яти серій», – розповіли сестри Фельдман.

Мішель та Ніколь Фельдман – стріт-арт-художниці, що розмалювали десятки будівель Києва. Вони, зокрема, розписували стіну арт-клубу Closer для Strichka, створювали мурали на Brave! Factory Festival та оформляли музичну студію співака Івана Дорна.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button