Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: City of Athens

В Афінах встановлюють 830 інтелектуальних датчиків для запобігання незаконному паркуванню, пише видання The Mayor. Вони допоможуть звільнити тротуар від неправильно припаркованих автомобілів.

«Розумні» датчики можуть визначати, коли транспортні засоби припарковані у місцях, що перешкоджають вільному пересуванню пішоходів. Зокрема, технологія попереджає муніципальну поліцію, коли водії паркують свої автомобілі або мотоцикли біля пандусів або на переходах.

Кожен із 830 датчиків зображується на спеціальній карті, до якої має доступ муніципальна поліція. Коли датчики виявляють неправильно припаркований автомобіль, вони надсилають дані на платформу в режимі реального часу з ілюстраціями. Тоді поліцейські в межах 500 метрів від транспортного засобу автоматично одержують повідомлення і можуть вжити заходів проти порушника.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button