Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash

Жителі США, Великої Британії, Німеччини, Франції, Нідерландів, Бельгії та Люксембургу зможуть придбати ігрову приставку PS5 за спеціальним «талоном». Про це йдеться на сайті PlayStation.

Охочим необхідно зареєструватися на спеціальній сторінці сайту PlayStation. Кожен відібраний покупець зможе придбати лише одну консоль на родину. Водночас не гарантується, що кожен отримає можливість купити PS5.

Вперше Sony запустила цю акцію в США. Кожен відібраний покупець зможе придбати лише одну консоль. У Sony попередили, що це потрібно буде зробити протягом обмеженого часу після отримання талону. Крім того, компанія не гарантує, що кожен отримає можливість купити PS5 – все залежить від запасів, що залишилися.

Дефіцит консолей PS5 спостерігається по всьому світу. Одна з причин – нестача мікросхем. Пандемія коронавірусу у 2020 році спочатку викликала великий попит на техніку, а потім виникли збої в ланцюжках поставок.

Sony розширила виробництво консолей PS4, тоді як PS5 залишається в дефіциті через брак компонентів. Зокрема, в планах було припинити виробництво консолі попереднього покоління минулого року, але через попит вирішили продовжити цей період до 2022.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button