Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23532 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Музей «Третя після опівночі» запустив новий формат – вечері в ресторані з незрячими офіціантами в темряві. Прибуток спрямовується на безкоштовні екскурсії в музеї для дітей з вразливих груп населення.

Під час вечері подаватимуть страви, смак яких потрібно вгадати наосліп. Таємниці страв розкривають вже після вечері.

Відвідувачі відзначають, що їхні смаки та відчуття значно загострилися, а жива музика сприймалась чуттєвіше. Вже пройшло чотири благодійні вечері, завдяки яким «підвісили» 132 екскурсії для дітей.

Наступні благодійні вечері відбудуться у ресторані сучасної київської кухні «Глек»  25 січня та 15 лютого о 19:00. Забронювати квиток можна на сайті музею.

Музей «Третя після опівночі» – соціальний проєкт, створений Аліною Марненко і Володимиром Дідусом. Це перший в Україні музей, в якому екскурсії проходять в абсолютній темряві та у супроводі незрячих гідів.

Ініціатори намагаються зруйнувати бар’єри в спілкуванні між зрячими та незрячими людьми, підвищити рівень толерантності та емпатії в суспільстві та працевлаштувати незрячих. Музей працює в форматі edutainment та має різні формати.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button