Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Depositphotos

Рішення про роботу київських шкіл та дитячих садків мають ухвалювати їхні керівники залежно від рівня захворюваності. Про це повідомляється на сайті КМДА.

За словами заступника голови КМДА Валентина Мондриївського, серед вчителів та учнів хворіють на респіраторні захворювання та коронавірус трохи більше одного відсотка.

Таке рішення дасть змогу уникнути поширення захворюваності у закладах, де багато інфікованих, і при цьому не зупиняти навчальний процес у закладах, де дітей та педагогів хворіє мало.

За минулу добу виявили 2012 хворих на коронавірус. Серед них 195 дівчат і 161 хлопець до 17 років.

У Департаменті освіти та науки на запит «Укрінформу» повідомили, що у 425 закладах загальної середньої освіти Києва наразі ковідом хворіють 2 238 учнів та 652 працівники.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button