Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

5 лютого в київському клубі Otel’ на Подолі (Нижньоюрківська, 31) відбудеться Kyiv Trance Mission. У цей день серія вечірок трансової електронної музики святкуватиме свою першу річницю.

Візуальне оформлення вечірок і дрескод Kyiv Trance Mission пронизані кіберпанковою естетикою.

«КТМ з’явився не просто як данина музичному жанру, а й відображення всіх змін довкола нас. Коли у світі вирує пандемія, війни, екологічний колапс — все це знаходить свої прояви у мистецтві. Одяг з фантастичних фільмів стає повсякденною реальністю, а музика — швидшою та жорсткішою, але при цьому залишається дуже емоційною», — зазначають організатори.

За рік провели п’ять подій, дві з яких пройшли у колаборації з львівським ком’юніті ЗЕМЛЯНИ та з ∄ (клубом на К41), а також запустили серію подкастів. У 2022 році формація планує запуск лейблу та поїздки КТМ із шоукейсами за кордон.

На святкування річниці запросили EZY — співзасновника та резидента копенгагенської андеграундної рейв-вечірки Endurance та резидента лейблів Fast Forward та BunkerBauer.

Ще одним хедлайнером стане Dj Hyperdrive — резидент берлінської платформи CRUDE.

Лайн-ап заходу:

  • EZY (Endurance, Fast Forward, BunkerBauer/Copenhagen)
  • Dj Hyperdrive (CRUDE/Berlin)
  • OLHA (Drift, KTM/Лондон)
  • Omon Breaker (Standard Deviation, Avantage/Kyiv)
  • S.A. Tweeman (VESELKA, KTM/Kyiv)

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button