X

Співзасновник Kyiv Food Market відкриє новий простір у Будинку торгівлі

Візуалізація: Алекс Купер

У частині модерністського Будинку торгівлі на Львівській площі відкриють громадський простір з баром та магазинами. Про це повідомив ресторатор Алекс Купер.

За словами Купера, простір поєднає офіс його компанії, бар, бістро, книгарню, магазин вінілу та ще декілька проєктів, які він не називає. У коментарях до допису також обговорюється створення там тату-студії.

До проєкту залучена дніпровська компанія Expolight. Команда розробляла світлові рішення для Odesa Food Market, ресторанів Win Bar, Followers, київського офісу компанії Mac Paw та інших.

Візуалізація: Алекс Купер

Алекс Купер – одеський та київський ресторатор, співзасновник Kyiv Food Market. Він відкрив заклади «Молодість» в Одесі та Києві. В Одесі також працюють Сooper Burger, Givi to me та інші.

25-поверховий будинок торгівлі на Львівській площі побудували в 1968–1982 роках. Проєкт створила КиївЗДНІЕП. У 2000-х роках група архітекторів, зокрема Валентин Єжов, реконструювали будівлю. Меблі розробила архітекторка Ірма Каракіс.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 56 днів. За цей час ми опублікували 24477 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Відкрити повну версію сайту