Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23525 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: novostroyki.ostroyke

У житловому комплексі «Навігатор» на Оболоні припинятимуть подачу електроенергії для чотирьох тисяч квартир через заборгованість його мешканців. Про це попередив замовник будівництва.

Замовником будівництва на Балтійському провулку є ТОВ «Київський склотарний завод», а забудовником – ПрАТ «Домобудівний комбінат №4», який входить до складу корпорації «ДБК-Житлобуд».

У листі до ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі», ТОВ «Київські енергетичні послуги» та НКРЕКП йдеться, що «у зв’язку з непроведенням з боку ПрАТ ДБК-4 розрахунків за електричну енергію, спожиту мешканцями багатоквартирних будинків на території ЖК Навігатор, подачу електроенергії буде припинено о 12:00 7 лютого».

Фото: Олексій Шевчук

Мешканці у січні виходили на протест та перекривали дорогу на вулиці Сім’ї Кульженків. Вони вимагали забудовника перерахувати платіжки за електрику та добудувати трансформаторну підстанцію для ЖК. За словами місцевих, вони платять за тарифом для промисловості – 5,07 гривні за кВт, а не по 1,68 гривні, як для населення.

Фото: Наталія Степанова

Тарифи підняли через те, що забудовник не виконав технічні умови для переведення багатоквартирних будинків на баланс міських електромереж, скаржаться мешканці.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button