Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/oleksandr.shevchenko.ua    

У відпочинковій зоні UZ Lounge на Центральному залізничному вокзалі розмістили невелику колекцію сучасного українського мистецтва під кураторством Павла Гудімова.

Експозицію змінюватимуть щоквартально.

Фото: facebook.com/oleksandr.shevchenko.ua

За словами керівник з комунікацій пасажирського напрямку Укрзалізниці Олександра Шевченка, зараз у лаунж-зоні — твори кримського сюрреалістичного кубізму.

Фото: Укрзалізниця

Перебування в UZ Lounge коштує 250 гривень на годину. Для пасажирів першого класу Інтерсіті, Інтерсіті+ та СВ — 150 гривень на годину. У вартість перебування включено каву або чай, сніданковий бокс або сендвіч та десерт на вибір.

Фото: Укрзалізниця

Також до третього березня діє акція — вхід до зони безкоштовний для пасажирів вагонів «Люкс» та першого класу Інтерсіті+.

Фото: Укрзалізниця

В UZ Lounge розміщується коворкінг-зона, переговорна кімната, дитяча кімната, вбиральня зі сповивальним столиком, душові, бар-зона з дитячим меню і бібліотека.

Фото: Укрзалізниця

Цілодобовий лаунж розташовано на першому поверсі вокзалу, вхід — окремий з Вокзальної площі, ліворуч від центрального входу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button