Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash

У неділю, 13 лютого, з Києва вилетіло близько 20 чартерів та приватних літаків з українськими бізнесменами та олігархами. Про це пише «Українська правда».

Серед літаків, що залишили Україну в неділю – борти Ріната Ахметова, хоча сам олігарх покинув країну ще 30 січня, та колишнього нардепа від ОПЗЖ Бориса Колеснікова. Пізніше Колесніков написав у Facebook, що перебуває у Києві й не збирається нікуди їхати, а також пригрозив журналістам судом. За його словами, літак вилетів до Праги на технічне обслуговування.

Приватний борт на 50 осіб також замовив депутат від ОПЗЖ, мільйонер Ігор Абрамович. Цей борт, як пишуть журналісти, має вивезти з Києва у Відень родичів однопартійців, а також бізнес-партнерів Абрамовича.

У неділю виїхав з України й бізнесмени Віктор Пінчук, Андрій Ставніцер та Вадим Нестеренко, а днем раніше – Вадим Столар та Василь Хмельницький. У пресслужбі Ставніцера повідомили, що він полетів у відрядження і днями повернеться в Україну. А Хмельницький полетів із командою на навчання і має повернутися в Україну 20 лютого. Там додали, що цей тур був запланований за три місяці і діти Хмельницького лишаються в Україні.

Бізнесмен, нардеп від ОПЗЖ Вадим Новинський виїхав з України десятого лютого рейсом Київ-Мюнхен. Того ж дня виїхав за кордон Олександр Ярославський, кортеж якого збив на смерть людину.

Також з України, повідомляє журналіст Михайло Ткач, вилетів борт директора «Київміськбуду» Ігоря Кушніра.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button