Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: intergram

У лютому в Україні запустилась перша театральна стримінгова платформа Dramox з репертуаром якісних відеоверсій спектаклів у постановці українських театрів.

В онлайн-театрі зібрана найбільша колекція українського театрального контенту. Вже зараз доступні до перегляду десятки вистав у постановці 18-ти театрів, серед яких Львівська Національна опера, театр ім. Лесі Українки, театр 360 градусів, театр на лівому березі, Одеський драматичний театр ім. Василька, театри «ДАХ», «Золоті ворота», «Прекрасні квіти», «Актор» та інші. А також вистави 15-ти світових театрів з субтитрами українською мовою.

У компанії зазначають, що український репертуар буде постійно розширюватися – кожні два тижні додаватимуться нові вистави театрів зі всієї країни.

Онлайн-театр працює за передплатною моделлю: місячна підписка коштує 299 гривень, а ціна річної передплати становить 2990 гривень. 50% абонплати будуть направлятися театрам, творцям та акторам. Крім того, можна підтримати конкретний театр безпосередньо за допомогою внесків.

Засновники проєкту на честь старту вирішили підтримати українську культуру та направлять всі 100% коштів, отриманих від перегляду українських та світових вистав у перші два місяці, до українських театрів.

Dramox – це чеський потоковий сервіс. Репертуар онлайн-театру складає більш ніж 200 записів від 132 театрів із 22 різних країн, зокрема Берлінської державної опери, Англійського національного балету, Королівського театру в Мадриді та театру Бобіно в Парижі. Платформа також пропонує постановки театру де ля Віль у Париж і Версальської королівської опери, Лос-Анджелеської опери, а також вистави з Шекспірівського фестивалю у Канаді.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button