Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook/azkWOG

Українські мережі автозаправок WOG і OKKO почали обмежувати продаж пального в одні руки. Це зроблено через необхідність забезпечувати пальним спеціальні служби та служби критичної інфраструктури.

Відтепер автомобілі критично важливих служб заправлятимуться позачергово, а для решти водіїв запроваджують обмеження – до 20 літрів на одне авто.

«З метою забезпечення можливості пріоритетної заправки спеціальних служб і служб критичної інфраструктури наша компанія прийняла рішення обмежити об’єм заправки – до 20 літрів. Тобто 20 літрів це максимум, який ми будемо відпускати на одне авто», – зазначили в ОККО.

За словами директора консалтингової групи А-95 Сергія Куюна, завод «Укртатнафта» працює у звичайному режимі, однак постачання палива до України закрила Білорусь. Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що почався ажіотаж на заправках, що спричинило зростання цін на пальне та загальний дефіцит палива.

«На АЗС маємо високий спекулятивний попит і тому є дефіцит палива і зараз вирішується, у якому стилі ми розв’язуватимемо це питання. Де, як і в якій кількості ми будемо завозити паливо на автозаправки», – пояснив Подоляк.

Водночас «БРСМ-Нафта» не вводить обмежень. Вони повідомляють про великі черги на своїх заправках.

Разом із цим не всі мережі АЗС повідомили про обмеження продажу пального. Скажімо, в «БРСМ-Нафта» о 14 годині 24 лютого писали про великі черги на своїх заправках, проте запевнили, що роблять все можливе, аби всі водії отримували пальне.

 

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button