Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Володимир Петров

На території Києва немає російських військових. Українська армія, територіальна оборона та правоохоронці знищують диверсійні групи, заявив мер Віталій Кличко. Він закликав містян під час комендантської години не виходити на вулицю, лише у випадку пересування в укриття.

Крім того, у місті створюють гуманітарний штаб для допомоги киянам, які її потребують. Детальну інформацію оголосять згодом.

Столичні лікарні приймають як тих, хто сам звертається за екстренною допомогою, так і тих, кого привозять швидкі. На сьогодні центри переливання крові забезпечені компонентами крові. Зараз найбільша потреба – в донорах з негативним резусом. Після коменданськох години її можна здати в центрах на вулиці Петра Запорожця, 26 та вулиці Максима Берлінського, 12.

У Києві від початку атаки, з 24 лютого, загинули або померли 9 мирних жителів, в тому числі одна дитина, 4 невідомих особи та 18 військових і бійців теробони. Поранені 106 людей, з них 47 цивільних, зокрема троє дітей. В тому числі 17-ти річний курсант.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button