Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Користувачі ПриватБанку можуть перерахувати кошти на допомогу армії з віртуального рахунку «Бонус Плюс». Про це повідомила пресслужба банку

Як це зробити?

  • Приват24 → Сервіси → Добро → Підтримка ЗСУ
  • У переліку карт обрати віртуальний рахунок «Бонус Плюс»

У банку повідомили, що за дві доби, 25-26 лютого, українці перерахували через Приват24 на спецрахунки НБУ для допомоги Збройним Силам України: 560 тисяч платежів на 375 мільйонів гривень з карток єПідтримка та 900 тисяч транзакцій на 785 мільйони гривень з особистих карток.

Що таке Бонус+

Клієнти банку при розрахунку карткою у магазині-партнері отримують бонуси, які потім можуть використовувати для розрахунку в торговельних точках цієї ж партнерської мережі. До програми підключені всі види карт банку у будь-якій валюті, а бонуси автоматично нараховуються на спеціальний рахунок.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button