Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Unsplash

Telegram готовий частково або повністю обмежити роботу каналів з України та Росії «в разі ескалації ситуації», заявив засновник месенджера Павло Дуров.

Він пояснив це поширенням фейків, пов’язаних з «українськими подіями». На його думку, це «розпалює конфлікти та міжнаціональну ворожнечу». Дуров пообіцяв, що «в разі ескалації ситуації» роботу телеграм-каналів задіяних у «конфлікті» країн, частково або повністю обмежать.

Згодом він опублікував новий пост, в якому заявив, що Telegram вирішив відмовитися від блокування каналів.

«Чимало користувачів звернулися до нас з проханням не розглядати відключення Telegram-каналів на період конфлікту, оскільки ми для них — єдине джерело інформації», — пояснив Дуров, закликавши перепровіряти інформацію.

Після початку вторгнення Росії в Україну 24 лютого пресслужби українських установ повністю перейшли до соцмереж і месенджерів, зокрема, Telegram, а офіційні сайти припинили оновлюватися. Також завдяки телеграм-каналам українці дізнаються про просування ворога, потреби української армії та тероборони, ситуацію в різних містах тощо.

Дуров — російський програміст, мільярдер, засновник Telegram і ВКонтакте. У 2014 році він поїхав з Росії, заявивши, що ФСБ вимагала передати особисті дані учасників українського Євромайдану. Торік отримав французське громадянство.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button