Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

32 європейські та північноамериканські держави вже заборонили польоти російських авіакомпаній, повідомляє Дмитро Кулеба, Міністр закордонних справ України.  Він також додав, що незабаром небо для росіян має закрити ще одна, «дуже важлива для російських багатіїв» країна.

Це стосуватиметься будь-яких літаків, які перебувають у власності російської фізичної чи юридичної особи, орендовані будь-яким іншим чином контрольовані нею.

Нагадаємо, що 27 лютого Канада розвернула один з останніх рейсів Аерофлоту, що летів з Москви в Нью-Йорк.

«Екскурсійний переліт від “Аерофлоту” для SU124. Сьогодні деякі громадяни РФ схопили щасливий квиток і полетіли з Москви в Нью-Йорк. Це був один з останніх рейсів, оскільки повітряний простір країни закривається для росіян настільки швидко, що завтра цей рейс, ймовірно, скасують. Але він полетів! А багато хто вже думав, що завтра в Нью-Йорку побачать Статую Свободи….. Проте Канада послала нах*й російський літак і закрила свій повітряний простір. Зрештою, громадяни Росії повернулися на Батьківщину», – описав випадок авіаексперт.

28 лютого Укразалізниця звернулася до всіх країн Європи та Азії з закликом припинити будь-яке залізничне та вантажне сполучення з РФ. Нагадаємо, 26 лютого українські військові підірвали всі залізничні вузли, що сполучають українську залізницю з російською.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button