Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23585 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Агенти змін оновили схему метрополітену Києва під час війни та звернулися до росіян — «варварів з закритим ротом, які спостерігають за варварами зі зброєю».

Схема метро була одним із перших проєктів, які ця група дизайнерів та урбаністів створила для міста, у 2015 році.

«Через вторгнення окупантів з Росії за підтримки посібників з Білорусі сьогодні схема метро виглядає трохи інакше, та й сам Київ щогодини впізнати все важче. Ви зруйнували майже все, що створювали кияни довгі роки».

«Ми, Агенти змін, сім останніх років присвятили будівництву комфортного, сучасного, європейського Києва… Вісім років ми боролися за нові міста, де повага до людської гідності стала би головною цінністю. Майже нічого цього не лишилося», — йдеться у заяві.

Агенти змін наголошують, що окупанти завдають ударів по школах, дистадках, пологових будинках, спалюють музеї, бомблять церкви, обстрілюють пам’ятники, тому для кожного українця є не лише ворогами, але й варварами.

«Не лишайтеся мовчазними варварами. Якщо “Росія — це не Путін”, покажіть, що непутіних у Росії більше і що знищення сусідньої країни, яку ви вперто називаєте “братською”, не є єдиною метою вашого існування», — закликають росіян.

Агенти змін додають, що у своїй команді спілкуються і російською, й українською, й не потребують ніякого порятунку.

«Врятуйте краще себе, поки не пізно — ваша країна летить у пекло, і ви намагаєтеся потягнути нас із собою», — наголошує команда.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button