Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Євро Новини Львів

Для пошуку волонтерів компанія Fozzy Group створив чат-бот у Телеграмі. Мережа щодня підтримує Збройні Сили України, шпиталі, тероборону та дитячі будинки. Проте рук, щоб укомплектувати набори продуктів на складах і в магазинах, не вистачає. Тому для пошуку волонтерів запустили окрему гарячу лінію та чат-бот. Там є вся необхідна інформація: як дістатися до складів, які спеціальності потрібні, чим можна допомогти у супермаркетах та інше.

Щоб зареєструватися, треба зайти в Телеграмі в чат-бот @SilpoHelpBot і трохи розказати про себе.

«Саме ви можете стати тим, завдяки кому на полицях магазинів будуть свіжі овочі, крупи, вода та хліб. Ми стоїмо на своєму фронті, печемо хліб, зустрічаємо Гостей, підтримуємо нашу країну», – пишуть у Fozzy Group.

Водночас тих, хто має змогу працювати в магазині, просять приходити навіть без підказок бота.

Нагадаємо, раніше ми писали, що для безперебійної роботи інфраструктури Києву потрібні водії, кухарі, фармацевти, провідники.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button