Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23657 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash

У застосунку «Дія» за підтримки сервісу Megogo запустили онлайн-трансляцію українських телеканалів. Відтепер українці матимуть безоплатний доступ до новин навіть у випадку блокування окупантами телебачення.

Як скористатися послугою:

  • Оновіть застосунок Дія;
  • Зайдіть у розділ Послуги;
  • Оберіть Дія TV і трансляція почнеться автоматично.

Нова послуга вже доступна для користувачів IOS та Android.

Зараз Дія TV транслює марафон єдності «Ми сильні разом», до якого долучилися провідні українські телеканали. Згодом з’являться дитячий контент, розважальні та інформаційні програми.

Станом на четверте березня вже більше 30 локальних операторів з Польщі, Естонії, Канади, Литви, Латвії, Болгарії, Швейцарії, Німеччини та інших країн вимкнули ефір російських пропагандистських телеканалів як на супутнику, так і в кабельних мережах, OTT-платформах та на інших ресурсах. Натомість вже понад 20 провайдерів підхопили трансляцію марафону «Єдині новини».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button